Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Τίτλος;;; 11 κ σήμερα!!!!

Σκεφτόμουν πολλά θέματα για αναρτησούλα.. Αλλά όλο μου φεύγουν και έρχονται άλλα στη θέση τους με αποτέλεσμα να ξεχνάω τα παλιά, να επεξεργάζομαι τα καινούρια μέχρι να τα ξεχάσω κ αυτά!!

















Διάβαζα πρίν ένα μπλόγκ, κ κατάλαβα πόσο τυχεροί είναι οι άνθρωποι που έχουν φίλους. Πόσο γεμίζει η ζωή σου.




Γυρνάει το μυαλό μου πίσω, στο δημοτικό, τότε που όλα τα κορίτσια της τάξης μου με έκαναν παρέα και με κορόιδευαν όταν έφευγα. Και αυτά τα άτομα τα αποκαλούσα φίλους τότε. Δεν ήθελα να αλλάξω σχολείο για να μην χάσω τους φίλους μου. Θα μου πείτε, τι μυαλό έχει ένα παιδάκι δημοτικού για να καταλαβαίνει πότε είναι ο σωστός τρόπος να φερθείς? Ακόμα έτσι είναι αυτά τα άτομα..




Οι φίλοι είναι αυτοί που θα σε κάνουν να ξαχαστείς. Τελευταία, πιστεύω πολύ στην 'εκφραση "να πούμε καμια μ..λ..κί.. να περάσει η ώρα". Γιατί από τις μεγαλύτερες μπαρούφες βγαίνουν τα μεγαλύτερα θέματα για συζήτηση. Έτσι καταλαβαίνεις τον άλλον, πώς σκέφτεται, πώα αντιδρά!




Και πού μπορείς να βρείς τους φίλους; Ανάλογα. Στο σχολείο, στη δουλειά, στο στρατο (για τους άντρες). Μπορείς όμως να καταλάβεις ότι το άτομο που γνώρισες μπορεί να γίνει φίλος σου; Εγώ δεν το κατάλαβα αμέσως. Την κολλητή μου την ξέρω 15 χρόνια. Δεν είμαστε κολλητές τόσο καιρό όμως. Είμαστε από το Λύκειο. Και δεν πηγαίναμε καν μαζί. Την γνώρισα στο δημοτικό, δεν δεν κάναμε κ πολύ παρέα. Στην πορεία όμως αποδείχθηκε οτι είμασταν καλές φίλες, απλά δεν το είχαμε καταλάβει! Την φίλη μου την Ε. την γνώρισα στο φροντιστήριο. Δεν πίστευα με τίποτα ότι αυτο το ντροπαλό κορίτσι θα γινόταν φίλη μου και μάλιστα τόσο καλή. Πραγματικά δεν θυμάμαι πώς καταλήξαμε να κάνουμε παρέα, μάλλον την είχα δει στον δρόμο ένα χρόνο μετά το τέλος του σχολείου. Και σιγά σιγά κολλήσαμε. Έτσι είναι αυτά, σιγά σιγά κολλάς..




Μέχρι που πήγαμε κ διακοπές μαζί.. Αχ αυτές οι διακοπές! Πόσο θέλω να έρθουν! Πόσο το θέλω! Όσο κ αν φοβάμαι για το πώς θα εξεληχθούν (σε καταλαβαίνω Dreamy Cloud..) , πιστεύω πως θα περάσουμε πολύ καλά! Αν και έχω την εντύπωση οτι τα άτομα που θα φωνάζουν στην Θ. θα είναι περισσότερα φέτος! χεχε! 11 και σήμερα λοιπόν...




Θέλω πολλά να πώ, αλλά τώρα με έχει συναπάρει η φαντασία μου.. Μην μου μιλάτε , είμαι στο καράβι, πάω στο νησί!








Έχω καεί αυτές τις μέρες, σας το είπα? Εγκατέστησα το The Sims 3, στον υπολογιστή και κάνω ρεκόρ κάθε μέρα! Ανυπομονώ να πάω στο χωριό, μήπως και κάνω αποτοξίνωση, είναι κόλλημα σας λέω!








Κατα τα άλλα , με τα αγγλικά όλα πάνε καλά, δεν είναι τελικά τόσο βαρετά ωστε να λυποθημήσεις Ηφαιστίωνα μου! Θα το άντεχες πιστεύω. Το έχω πάρει απόφαση οτι θα διαβάσω.. Όσο κ αν παραπονιέμαι είναι για το καλό μου, και το ξέρω.. Και ας γκρινιάζω..








Πολλά γίνονται για το καλό μας.. Όλα για το καλό μας γίνονται, ακόμα κ αυτά που δεν θέλουμε, αν το σκεφτείτε γίνονται για το καλό μας, γιατί αν τα κάνουμε θα τα πηγαίνουμε καλά με αυτούς που θέλουν να τα κάνουμε! Το συμπέρασμα αυτό το έβγαλα την εβδομάδα που μας πέρασε.. Το δικό μου πρόγραμμα μετά τη σχολή είναι να ξυπνάω 1-2 το μεσημέρι, το απόγευμα αγγλικά, και μετά αν τύχει, βολτούλα, και λιώσημο στο sims μέχρι αργά και πάλι από την αρχή.. Από τότε που άρχισε αυτό ήμουν σε μόνιμη κόντρα με τους δικούς μου "κάθεσαι, δεν κάνεις τίποτα, όλη μέρα κοιμάσαι" κλπ.. Αποφάσισα μια μέρα να σηκωθώ κατα τις 11, και να κάνω κάτι δουλίτσες που είχα, ασήμαντες μεν, με κρατούσαν απασχολημένη (και όχι στον υπολογιστή) δε. Μετά από αυτό προθημοποιήθηκα να κάνω κάποια πράγματα στο σπίτι, πράγμα που έκανε τη μαμά μου να μην ξέρει τι γίνεται "ποια είσαι εσύ, τι έκανες στο παιδί μου" και τέτοια.. Για να μην σας τα πολύλογώ, εκείνη η μέρα κύλισε πολύ αρμονικά μέσα στο σπίτι. Όταν δε , με είδε ο μπαμπάς μου να κάνω ασκήσεις αγγλικών, πώς δεν πέταξε από τη χαρά του!








Συμπέρασμα: Όταν κάνεις αυτό που θέλουν οι γονείς σου είναι όλοι ευτυχισμένοι. Και εκείνοι που ξαφνικά το παιδί τους έγινε ένας άγγελος, και εσύ που δεν σε πρίζουν πια!




Ούφ! Έπριξα εσάς όμως σήμερα!




Έχω διάθεση και για άλλες αλλαγές, σας το'πα?




Σκέφτομαι να αλλάξω τον τίτλο του ιστολογίου, το nickname, γενικά πολλά!




We will see...




Σας αφήνω γιατί θα κάψω το κοτόπουλο!

18 σχόλια:

avraoneirou είπε...

Αραχνούλα μου πολύ χαίρομαι για σένα..φυσικά και όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πάντα για καλό...

τίποτα δεν γίνεται τυχαία..

πραγματικά οι φίλοι γεμίζουν τη ζωή σου...και πολλές φορές δεν καταλαβαίνεις πότε καλά καλά μπήκαν αυτά τα άτομα στη ζωή σου και έγιναν φίλοι σου...

όσο για τους γονείς έχεις απόλυτο δίκιο...δεν θέλουν να κάνεις και τραγικά πράγματα..έστω να δείξεις ενδιαφέρον...έτσι ικανοποιείσαι κι εσύ...

φιλάκια πολλά καλή μου και υπομονή γιατις διακοπούλες...
είμαι σίγουρη ότι θα περάσεις τέλεια!!

φιλάκιαααααααααααααα :)

Skouliki είπε...

μην ακους κανεναν και ορμα στις διακοπες



εκει κατω απο τα αστρα θα σου ερθει και η ιδεα να ονμαστεις αχινος αχααχχα

φιλακια

Unknown είπε...

Μην σκέφτεσαι έτσι και ηρέμησε..Χαλαρά...άκου μουσικούλα , ταξίδεψε είτε νοερά είτε στην πραγματικότητα και νιώσε όσα περισσότερα μπορείς.

σματς εγκεν..

korinoskilo είπε...

μια χαρα σε ακουω ..... και οι διακοπουλες θα σε κανουν ακομη πιο καλο :)

καλο βραδυ :)

crazy tzitzi... είπε...

spideroula μου όμορφη χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά!!οι φίλοι είναι το σημαντικότερο πράγμα και είμα σίγουρος ότι έχεις πολούς και καλούς φίλους που σ αγαπούν!!

Ηρέμησε και οι διακοπές είναι πολύ κοντά....οπότε?

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Φιλάκια απο έναν μικρό τρελλό βατραχάκο!

Από μικρό κι από τρελό είπε...

δε θα σχολιάσω πολλά...

θα αρκεστώ στο κάψιμο με τους Sims.. 5 μέρες πήγα Κρήτη.. κ με μυήσανε οι άτιμοι! Λες κ δεν είχαμε αλλα πράγματα να κάνουμε... τι κόλλημα που σου δημιουργεί όμως το άτιμο!!!


Και θα σχολιάσω κ την αλλαγή του ονόματος... Εαν έχεις μια καλή ιδέα.. που να σου αρέσει πάνω από όλα, κάντο! Είμαι υπέρ των αλλαγών!!!! Άλλωστε όπως είδες άλλαξες το θέμα του μπλογκ(χρώματα κτλ) κ έπιασε με τον καλύτερο τρόπο! Οπότε θα πιάσει όποια αλλαγή κ αν θελήσεις να κανεις!!!

σματς!

Γιώργος Τ. είπε...

Το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο είναι η φιλία... Η πραγματική φιλία.. Και αυτή μπορεί να έρθει από παντού!!
Άντε, οι μέρες λιγοστεύουν όλο και περισσότερο!! Οι διακοπές πλησιάζουν!!

Hfaistiwnas είπε...

Όταν φτάνεις με το ζόρι στο λόουερ και μετά παιδεύεσαι δύο χρόνια να πάρεις το προφίσιενσι και παίρνεις το μπούλο είναι λίγο βαρετό πια!!!! χαχαχα! Άχτι τα έχω!!!
αααα αυτό με τους γονείς και να κάνεις ότι θέλουν δεν είναι πάντα τόσο εύκολο!!!!

Leviathan είπε...

vasika kalo einai na konoume kai ligo auto pou 8eloume emeis..pou den pada auto pou 8eloun oi goneis...i filia einai oti kalitero...kali evdomada! :)

Dreamy Cloud είπε...

Ευπροσδεκτες οι αλλαγές και είμαι σίγουρη πως θα είναι υπέροχες! Όσο για τους φίλους μικρή ζουζούνα πραγματικά τα πράγματα πολλές φορές είναι απρόβλεπτα αλλά βλέπεις αν είναι να κολλήσεις με κάποιον θα γίνει, έτσι απλά χωρίς πολλή σκέψη. Το συνειδητοποιείς μια μέρα και δεν ξέρεις πώς έγιναν όλα αυτά.. Συνέχισε το ταξίδι στο μυαλουδάκι σου, σε λίγες μέρες θα είναι πραγματικότητα.. Φιλάκια πολλά και καλό σου βράδυ αραχνούλα!

!sweety! είπε...

Spideroula μου,καταρχάς,πολύ όμορφες οι αλλάγές!!Και πάντοτε ευπρόσδεκτες φυσικά!Αν είναι για τη βελτίωση της κατάστασης!
Πράγματι,φίλοι είναι αυτοί που στα δύσκολα μένουν κοντά σου και δεν τρέχουν μακριά για να σώσουν το κ...ράκι τους!!!!!Γι' αυτό θεωρώ πως οι πραγματικοί φίλοι είναι λίγοι.Τουλάχιστον εγώ έχω 4 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φίλους...
Την έκφραση που αναφέρεις τη λατρεύω κι εγώ!Την χρησιμοποιούμε αλλά και την κάνουμε πράξη πολύ συχνά με τους φίλους μου!!!!!Ειδικά όταν δεν ήμουν και στα πολύ καλά μου πριν κάτι μήνες τα γλυκούλια μπαρμπουνάκια μου πάντα έβρισκαν και καμιά μ..λ..κ..ούλα να πουν για να μου φτιάξουν το κέφι!!!
Anyway...Όντως όλα για κάποιο λόγο γίνονται.Ήδεν γίνονται...Αυτό φαίνεται στην πορεία!
Καλό μεσημεράκι!:)

P.S.Να κάνεις αυτό που θέλουν οι άλλοι αλλά κάνοντας παράλληλα κι αυτό που θες εσύ.Εννοώ πως δεν πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους να σε θεωρούν δεδομένη γιατί τις πιο πολλές φορές εκμεταλλεύονται το φιλότιμο που δείχνεις!
ΜΜΜάκια!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Hello! Πολύ ωραίο το blog σου!! Αυτό με το δημοτικό το θυμάμαι και γω, να θεωρείς τους πάντες και τα πάντα φίλους και καλές ψυχές.. Πολύ ουτοπιστικό, τα τέλεια άτομα με τα οποία περνάς τζάμι και δεν έρχεσαι σε σύγκρουση ποτέ.. Αλλά όντως είναι καθαρά θέμα ηλικίας, όντας πιτσιρίκι πόσο διαφορετικά θα σκέφτεται κανείς;;!.. Βέβαια οι μουσίτσες καραδοκούσαν κι από τότε, δυσεύρετες αλλά υπήρχαν..

*Κορίνα* είπε...

@avraoneirou:Ναι οι φίλοι γεμίζουν τη ζωή σου.. Ποιός άλλος σε ακούει και σου συμπαραστέκεται σε τόσες περίεργες στιγμές? Και οι γονείς σου βέβαια. Αλλά όντως δεν έχουν παράλογες απαιτήσεις. Και αυτό το κατάλαβα πρόσφατα..!
Και εγώ είμαι σίγουρη οτι θα περάσω τέλεια!!
Φιλάκια κοριτσάκι!

@Σκουλικάκι: Ορμάωωωω σε 9 μέρες! :))))
Τελικά μετονομάστηκα.. Αλλά όχι αχινός! Κορίνα,σαν το σκύλο της Έλενας, χαχα! Φιλιά πολλάααα!!

@Πασχαλίνα: Δεν σκέφτομαι άσχημα, ευτυχώς! Το κλίμα των διακοπών με έχει συνεπάρει και έχω πολύ καλή διάθεση.. Αυτό προσπαθώ, να νιώθω!!
Φιλιά ζουζού!

@korinoskilo: Μα όνομα για σκύλο είναι αυτό, πες μου?? Γι'αυτό το συμπαθώ φαίνεται!! :)
Θα μου κάνουν καλό οι διακοπές, είναι το μόνο σίγουρο!
Φιλιά!

*Κορίνα* είπε...

@crazy tzitzi: Βατραχάκο μου είμαι σίγουρη, όλα τέλεια θα πάνε! Είσαι σίγουρος ε? χεχε!!
Είναι πολύυυυυ κοντά!!
Φιλιά πολλά!!!

@Από μικρό κι απί τρελό: Την έκανα λοιπόν, έβαλα το όνομα μου, νομίζω ότι μ'αρέσει περισσότερο από το Spider, που δεν με εκφράζει και πολύ πια!
Είδες? Δεν είναι κόλλημα? Ειδικά το 3 είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα! Είναι πιο δημιουργηκο. Αν δεν είχα και το λαπτοπ να κλεινει μόνο του χωρις να προλάβω να αποθηκεύσω.. αχ!
Φιλιά πολλά μικρό μου!

@Γιώργος Τ.: Ναι ναι, είναι το σημαντικότερο. Και από μια σχέση, μπορώ να πω, αλλά με δυσκολία, χεχε!
Έρχονταιιιιι! :))))

*Κορίνα* είπε...

@Hfaistiwnas: Αχ σε καταλαβαίνω καλέ μου, αλήθεια! Μην μου τα λες, γαιτί κ ε΄γω στον δεύτερο για το Προφ. είμαι.. Θα τον πάρω κ ε΄γω λες?? Τρομάζωωωω!! Εντάξει ναι, δεν λέω για τα πάντα, αλλά αυτά τα μικρά πράγματα που σου ζητούν απλά να δείξεις ενδιαφέρον.. Φιλιά πολλά!!

@Leviathan: Πιστεψέ με γενικά κάνω αυτό που θέλω. Και αυτά που θέλουν οι δικοι μου είναι για το καλό μου, το κάτάλαβα ευτυχώς!
Καλή εβδομάδα κ σε σένα!!

@Dreamy Cloud: Τις έκανα τις αλλάγές μου αγάπη, αν και είμαι σίγουρη πως θα μπερδευτούν μερικοί!
Με εκφράζει περισσότερο το πραγματικό μου όνομα..
Ε ναι, αν είναι να κολλήσεις, τέλος!
Αχ ναιιιι... Σε λίγες μέρες φεύγωωωωωωω!!!!
Φιλάκιαααα!!

@!sweety!:Πές τα, πες τα!
Λίγοι είναι οι καλοί φίλοι, και φαίνονται στην πορεία!Έχεις δίκιο στο υστερόγραφό σου, δεν πρέπει να σε έχει κανένας δεδομένο..
Φιλιά Γλυκιά μου!

@Freddy: Καλώς ήρθες! Σε ευχαριστώ πολύ!
Όντως, όλα ρόδινα τα βλέπαμε τότε! Όλα καλά παιδάκια κλπ...
Να περνάς συχνά!

Hfaistiwnas είπε...

Άλλο εσύ! Εσύ θα πας τέλεια!!!

Lucretia είπε...

Καλημέρα.Πολύ μου αρέσει το μπλοκ σου.Από εδώ και πέρα να σκέφτεσαι μόνο τις διακοπές.Και εγώ αυτό κάνω.Όσον αφορά τους γονείς,πάντα θα βρίσκουν ότι κάτι δεν κάνεις σωστά.Οπότε χαμογέλα γλυκά και λέγε ναι.

Skouliki είπε...

ελα μου οχι δεν εχει σχεση οτι αλλαξες ονομα
εσυ θα μπεις με τα στοιχει απου δηλωσες κανονικα στο φορουμ δηλαδη

spider και το pass που εχεις δηλωσει

αν ακομα δεν σε βαζει στειλε μου εδω keeponblogging@hotmail.com
ενημερωση και θα σου απαντησω με ποια στοιχεια θα μπεις

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Τίτλος;;; 11 κ σήμερα!!!!

Σκεφτόμουν πολλά θέματα για αναρτησούλα.. Αλλά όλο μου φεύγουν και έρχονται άλλα στη θέση τους με αποτέλεσμα να ξεχνάω τα παλιά, να επεξεργάζομαι τα καινούρια μέχρι να τα ξεχάσω κ αυτά!!

















Διάβαζα πρίν ένα μπλόγκ, κ κατάλαβα πόσο τυχεροί είναι οι άνθρωποι που έχουν φίλους. Πόσο γεμίζει η ζωή σου.




Γυρνάει το μυαλό μου πίσω, στο δημοτικό, τότε που όλα τα κορίτσια της τάξης μου με έκαναν παρέα και με κορόιδευαν όταν έφευγα. Και αυτά τα άτομα τα αποκαλούσα φίλους τότε. Δεν ήθελα να αλλάξω σχολείο για να μην χάσω τους φίλους μου. Θα μου πείτε, τι μυαλό έχει ένα παιδάκι δημοτικού για να καταλαβαίνει πότε είναι ο σωστός τρόπος να φερθείς? Ακόμα έτσι είναι αυτά τα άτομα..




Οι φίλοι είναι αυτοί που θα σε κάνουν να ξαχαστείς. Τελευταία, πιστεύω πολύ στην 'εκφραση "να πούμε καμια μ..λ..κί.. να περάσει η ώρα". Γιατί από τις μεγαλύτερες μπαρούφες βγαίνουν τα μεγαλύτερα θέματα για συζήτηση. Έτσι καταλαβαίνεις τον άλλον, πώς σκέφτεται, πώα αντιδρά!




Και πού μπορείς να βρείς τους φίλους; Ανάλογα. Στο σχολείο, στη δουλειά, στο στρατο (για τους άντρες). Μπορείς όμως να καταλάβεις ότι το άτομο που γνώρισες μπορεί να γίνει φίλος σου; Εγώ δεν το κατάλαβα αμέσως. Την κολλητή μου την ξέρω 15 χρόνια. Δεν είμαστε κολλητές τόσο καιρό όμως. Είμαστε από το Λύκειο. Και δεν πηγαίναμε καν μαζί. Την γνώρισα στο δημοτικό, δεν δεν κάναμε κ πολύ παρέα. Στην πορεία όμως αποδείχθηκε οτι είμασταν καλές φίλες, απλά δεν το είχαμε καταλάβει! Την φίλη μου την Ε. την γνώρισα στο φροντιστήριο. Δεν πίστευα με τίποτα ότι αυτο το ντροπαλό κορίτσι θα γινόταν φίλη μου και μάλιστα τόσο καλή. Πραγματικά δεν θυμάμαι πώς καταλήξαμε να κάνουμε παρέα, μάλλον την είχα δει στον δρόμο ένα χρόνο μετά το τέλος του σχολείου. Και σιγά σιγά κολλήσαμε. Έτσι είναι αυτά, σιγά σιγά κολλάς..




Μέχρι που πήγαμε κ διακοπές μαζί.. Αχ αυτές οι διακοπές! Πόσο θέλω να έρθουν! Πόσο το θέλω! Όσο κ αν φοβάμαι για το πώς θα εξεληχθούν (σε καταλαβαίνω Dreamy Cloud..) , πιστεύω πως θα περάσουμε πολύ καλά! Αν και έχω την εντύπωση οτι τα άτομα που θα φωνάζουν στην Θ. θα είναι περισσότερα φέτος! χεχε! 11 και σήμερα λοιπόν...




Θέλω πολλά να πώ, αλλά τώρα με έχει συναπάρει η φαντασία μου.. Μην μου μιλάτε , είμαι στο καράβι, πάω στο νησί!








Έχω καεί αυτές τις μέρες, σας το είπα? Εγκατέστησα το The Sims 3, στον υπολογιστή και κάνω ρεκόρ κάθε μέρα! Ανυπομονώ να πάω στο χωριό, μήπως και κάνω αποτοξίνωση, είναι κόλλημα σας λέω!








Κατα τα άλλα , με τα αγγλικά όλα πάνε καλά, δεν είναι τελικά τόσο βαρετά ωστε να λυποθημήσεις Ηφαιστίωνα μου! Θα το άντεχες πιστεύω. Το έχω πάρει απόφαση οτι θα διαβάσω.. Όσο κ αν παραπονιέμαι είναι για το καλό μου, και το ξέρω.. Και ας γκρινιάζω..








Πολλά γίνονται για το καλό μας.. Όλα για το καλό μας γίνονται, ακόμα κ αυτά που δεν θέλουμε, αν το σκεφτείτε γίνονται για το καλό μας, γιατί αν τα κάνουμε θα τα πηγαίνουμε καλά με αυτούς που θέλουν να τα κάνουμε! Το συμπέρασμα αυτό το έβγαλα την εβδομάδα που μας πέρασε.. Το δικό μου πρόγραμμα μετά τη σχολή είναι να ξυπνάω 1-2 το μεσημέρι, το απόγευμα αγγλικά, και μετά αν τύχει, βολτούλα, και λιώσημο στο sims μέχρι αργά και πάλι από την αρχή.. Από τότε που άρχισε αυτό ήμουν σε μόνιμη κόντρα με τους δικούς μου "κάθεσαι, δεν κάνεις τίποτα, όλη μέρα κοιμάσαι" κλπ.. Αποφάσισα μια μέρα να σηκωθώ κατα τις 11, και να κάνω κάτι δουλίτσες που είχα, ασήμαντες μεν, με κρατούσαν απασχολημένη (και όχι στον υπολογιστή) δε. Μετά από αυτό προθημοποιήθηκα να κάνω κάποια πράγματα στο σπίτι, πράγμα που έκανε τη μαμά μου να μην ξέρει τι γίνεται "ποια είσαι εσύ, τι έκανες στο παιδί μου" και τέτοια.. Για να μην σας τα πολύλογώ, εκείνη η μέρα κύλισε πολύ αρμονικά μέσα στο σπίτι. Όταν δε , με είδε ο μπαμπάς μου να κάνω ασκήσεις αγγλικών, πώς δεν πέταξε από τη χαρά του!








Συμπέρασμα: Όταν κάνεις αυτό που θέλουν οι γονείς σου είναι όλοι ευτυχισμένοι. Και εκείνοι που ξαφνικά το παιδί τους έγινε ένας άγγελος, και εσύ που δεν σε πρίζουν πια!




Ούφ! Έπριξα εσάς όμως σήμερα!




Έχω διάθεση και για άλλες αλλαγές, σας το'πα?




Σκέφτομαι να αλλάξω τον τίτλο του ιστολογίου, το nickname, γενικά πολλά!




We will see...




Σας αφήνω γιατί θα κάψω το κοτόπουλο!

18 σχόλια:

avraoneirou είπε...

Αραχνούλα μου πολύ χαίρομαι για σένα..φυσικά και όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πάντα για καλό...

τίποτα δεν γίνεται τυχαία..

πραγματικά οι φίλοι γεμίζουν τη ζωή σου...και πολλές φορές δεν καταλαβαίνεις πότε καλά καλά μπήκαν αυτά τα άτομα στη ζωή σου και έγιναν φίλοι σου...

όσο για τους γονείς έχεις απόλυτο δίκιο...δεν θέλουν να κάνεις και τραγικά πράγματα..έστω να δείξεις ενδιαφέρον...έτσι ικανοποιείσαι κι εσύ...

φιλάκια πολλά καλή μου και υπομονή γιατις διακοπούλες...
είμαι σίγουρη ότι θα περάσεις τέλεια!!

φιλάκιαααααααααααααα :)

Skouliki είπε...

μην ακους κανεναν και ορμα στις διακοπες



εκει κατω απο τα αστρα θα σου ερθει και η ιδεα να ονμαστεις αχινος αχααχχα

φιλακια

Unknown είπε...

Μην σκέφτεσαι έτσι και ηρέμησε..Χαλαρά...άκου μουσικούλα , ταξίδεψε είτε νοερά είτε στην πραγματικότητα και νιώσε όσα περισσότερα μπορείς.

σματς εγκεν..

korinoskilo είπε...

μια χαρα σε ακουω ..... και οι διακοπουλες θα σε κανουν ακομη πιο καλο :)

καλο βραδυ :)

crazy tzitzi... είπε...

spideroula μου όμορφη χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά!!οι φίλοι είναι το σημαντικότερο πράγμα και είμα σίγουρος ότι έχεις πολούς και καλούς φίλους που σ αγαπούν!!

Ηρέμησε και οι διακοπές είναι πολύ κοντά....οπότε?

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Φιλάκια απο έναν μικρό τρελλό βατραχάκο!

Από μικρό κι από τρελό είπε...

δε θα σχολιάσω πολλά...

θα αρκεστώ στο κάψιμο με τους Sims.. 5 μέρες πήγα Κρήτη.. κ με μυήσανε οι άτιμοι! Λες κ δεν είχαμε αλλα πράγματα να κάνουμε... τι κόλλημα που σου δημιουργεί όμως το άτιμο!!!


Και θα σχολιάσω κ την αλλαγή του ονόματος... Εαν έχεις μια καλή ιδέα.. που να σου αρέσει πάνω από όλα, κάντο! Είμαι υπέρ των αλλαγών!!!! Άλλωστε όπως είδες άλλαξες το θέμα του μπλογκ(χρώματα κτλ) κ έπιασε με τον καλύτερο τρόπο! Οπότε θα πιάσει όποια αλλαγή κ αν θελήσεις να κανεις!!!

σματς!

Γιώργος Τ. είπε...

Το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο είναι η φιλία... Η πραγματική φιλία.. Και αυτή μπορεί να έρθει από παντού!!
Άντε, οι μέρες λιγοστεύουν όλο και περισσότερο!! Οι διακοπές πλησιάζουν!!

Hfaistiwnas είπε...

Όταν φτάνεις με το ζόρι στο λόουερ και μετά παιδεύεσαι δύο χρόνια να πάρεις το προφίσιενσι και παίρνεις το μπούλο είναι λίγο βαρετό πια!!!! χαχαχα! Άχτι τα έχω!!!
αααα αυτό με τους γονείς και να κάνεις ότι θέλουν δεν είναι πάντα τόσο εύκολο!!!!

Leviathan είπε...

vasika kalo einai na konoume kai ligo auto pou 8eloume emeis..pou den pada auto pou 8eloun oi goneis...i filia einai oti kalitero...kali evdomada! :)

Dreamy Cloud είπε...

Ευπροσδεκτες οι αλλαγές και είμαι σίγουρη πως θα είναι υπέροχες! Όσο για τους φίλους μικρή ζουζούνα πραγματικά τα πράγματα πολλές φορές είναι απρόβλεπτα αλλά βλέπεις αν είναι να κολλήσεις με κάποιον θα γίνει, έτσι απλά χωρίς πολλή σκέψη. Το συνειδητοποιείς μια μέρα και δεν ξέρεις πώς έγιναν όλα αυτά.. Συνέχισε το ταξίδι στο μυαλουδάκι σου, σε λίγες μέρες θα είναι πραγματικότητα.. Φιλάκια πολλά και καλό σου βράδυ αραχνούλα!

!sweety! είπε...

Spideroula μου,καταρχάς,πολύ όμορφες οι αλλάγές!!Και πάντοτε ευπρόσδεκτες φυσικά!Αν είναι για τη βελτίωση της κατάστασης!
Πράγματι,φίλοι είναι αυτοί που στα δύσκολα μένουν κοντά σου και δεν τρέχουν μακριά για να σώσουν το κ...ράκι τους!!!!!Γι' αυτό θεωρώ πως οι πραγματικοί φίλοι είναι λίγοι.Τουλάχιστον εγώ έχω 4 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φίλους...
Την έκφραση που αναφέρεις τη λατρεύω κι εγώ!Την χρησιμοποιούμε αλλά και την κάνουμε πράξη πολύ συχνά με τους φίλους μου!!!!!Ειδικά όταν δεν ήμουν και στα πολύ καλά μου πριν κάτι μήνες τα γλυκούλια μπαρμπουνάκια μου πάντα έβρισκαν και καμιά μ..λ..κ..ούλα να πουν για να μου φτιάξουν το κέφι!!!
Anyway...Όντως όλα για κάποιο λόγο γίνονται.Ήδεν γίνονται...Αυτό φαίνεται στην πορεία!
Καλό μεσημεράκι!:)

P.S.Να κάνεις αυτό που θέλουν οι άλλοι αλλά κάνοντας παράλληλα κι αυτό που θες εσύ.Εννοώ πως δεν πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους να σε θεωρούν δεδομένη γιατί τις πιο πολλές φορές εκμεταλλεύονται το φιλότιμο που δείχνεις!
ΜΜΜάκια!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Hello! Πολύ ωραίο το blog σου!! Αυτό με το δημοτικό το θυμάμαι και γω, να θεωρείς τους πάντες και τα πάντα φίλους και καλές ψυχές.. Πολύ ουτοπιστικό, τα τέλεια άτομα με τα οποία περνάς τζάμι και δεν έρχεσαι σε σύγκρουση ποτέ.. Αλλά όντως είναι καθαρά θέμα ηλικίας, όντας πιτσιρίκι πόσο διαφορετικά θα σκέφτεται κανείς;;!.. Βέβαια οι μουσίτσες καραδοκούσαν κι από τότε, δυσεύρετες αλλά υπήρχαν..

*Κορίνα* είπε...

@avraoneirou:Ναι οι φίλοι γεμίζουν τη ζωή σου.. Ποιός άλλος σε ακούει και σου συμπαραστέκεται σε τόσες περίεργες στιγμές? Και οι γονείς σου βέβαια. Αλλά όντως δεν έχουν παράλογες απαιτήσεις. Και αυτό το κατάλαβα πρόσφατα..!
Και εγώ είμαι σίγουρη οτι θα περάσω τέλεια!!
Φιλάκια κοριτσάκι!

@Σκουλικάκι: Ορμάωωωω σε 9 μέρες! :))))
Τελικά μετονομάστηκα.. Αλλά όχι αχινός! Κορίνα,σαν το σκύλο της Έλενας, χαχα! Φιλιά πολλάααα!!

@Πασχαλίνα: Δεν σκέφτομαι άσχημα, ευτυχώς! Το κλίμα των διακοπών με έχει συνεπάρει και έχω πολύ καλή διάθεση.. Αυτό προσπαθώ, να νιώθω!!
Φιλιά ζουζού!

@korinoskilo: Μα όνομα για σκύλο είναι αυτό, πες μου?? Γι'αυτό το συμπαθώ φαίνεται!! :)
Θα μου κάνουν καλό οι διακοπές, είναι το μόνο σίγουρο!
Φιλιά!

*Κορίνα* είπε...

@crazy tzitzi: Βατραχάκο μου είμαι σίγουρη, όλα τέλεια θα πάνε! Είσαι σίγουρος ε? χεχε!!
Είναι πολύυυυυ κοντά!!
Φιλιά πολλά!!!

@Από μικρό κι απί τρελό: Την έκανα λοιπόν, έβαλα το όνομα μου, νομίζω ότι μ'αρέσει περισσότερο από το Spider, που δεν με εκφράζει και πολύ πια!
Είδες? Δεν είναι κόλλημα? Ειδικά το 3 είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα! Είναι πιο δημιουργηκο. Αν δεν είχα και το λαπτοπ να κλεινει μόνο του χωρις να προλάβω να αποθηκεύσω.. αχ!
Φιλιά πολλά μικρό μου!

@Γιώργος Τ.: Ναι ναι, είναι το σημαντικότερο. Και από μια σχέση, μπορώ να πω, αλλά με δυσκολία, χεχε!
Έρχονταιιιιι! :))))

*Κορίνα* είπε...

@Hfaistiwnas: Αχ σε καταλαβαίνω καλέ μου, αλήθεια! Μην μου τα λες, γαιτί κ ε΄γω στον δεύτερο για το Προφ. είμαι.. Θα τον πάρω κ ε΄γω λες?? Τρομάζωωωω!! Εντάξει ναι, δεν λέω για τα πάντα, αλλά αυτά τα μικρά πράγματα που σου ζητούν απλά να δείξεις ενδιαφέρον.. Φιλιά πολλά!!

@Leviathan: Πιστεψέ με γενικά κάνω αυτό που θέλω. Και αυτά που θέλουν οι δικοι μου είναι για το καλό μου, το κάτάλαβα ευτυχώς!
Καλή εβδομάδα κ σε σένα!!

@Dreamy Cloud: Τις έκανα τις αλλάγές μου αγάπη, αν και είμαι σίγουρη πως θα μπερδευτούν μερικοί!
Με εκφράζει περισσότερο το πραγματικό μου όνομα..
Ε ναι, αν είναι να κολλήσεις, τέλος!
Αχ ναιιιι... Σε λίγες μέρες φεύγωωωωωωω!!!!
Φιλάκιαααα!!

@!sweety!:Πές τα, πες τα!
Λίγοι είναι οι καλοί φίλοι, και φαίνονται στην πορεία!Έχεις δίκιο στο υστερόγραφό σου, δεν πρέπει να σε έχει κανένας δεδομένο..
Φιλιά Γλυκιά μου!

@Freddy: Καλώς ήρθες! Σε ευχαριστώ πολύ!
Όντως, όλα ρόδινα τα βλέπαμε τότε! Όλα καλά παιδάκια κλπ...
Να περνάς συχνά!

Hfaistiwnas είπε...

Άλλο εσύ! Εσύ θα πας τέλεια!!!

Lucretia είπε...

Καλημέρα.Πολύ μου αρέσει το μπλοκ σου.Από εδώ και πέρα να σκέφτεσαι μόνο τις διακοπές.Και εγώ αυτό κάνω.Όσον αφορά τους γονείς,πάντα θα βρίσκουν ότι κάτι δεν κάνεις σωστά.Οπότε χαμογέλα γλυκά και λέγε ναι.

Skouliki είπε...

ελα μου οχι δεν εχει σχεση οτι αλλαξες ονομα
εσυ θα μπεις με τα στοιχει απου δηλωσες κανονικα στο φορουμ δηλαδη

spider και το pass που εχεις δηλωσει

αν ακομα δεν σε βαζει στειλε μου εδω keeponblogging@hotmail.com
ενημερωση και θα σου απαντησω με ποια στοιχεια θα μπεις