Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

What about...?

Νιώθω πως είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να γράψω..


Αλλά δεν βγαίνει τίποτα όπως το θέλω, δεν μ'αρέσει. Δεν αποτυπώνω σωστά αυτά που θέλω να πώ.. Θέλω να μιλήσω για την ευτυχία και πώς μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει τους πραγματικούς λόγους που τον κάνουν ευτυχισμένο.... Θέλω να πώ για την λάθος εντύπωση που δίνουμε στους άλλους όταν δεν μας γνωρίζουν καλά... Θέλω να πώ για μένα.. Για τον Ερμή που είναι ανάδρομος και έχει κατσικωθεί στο ζώδιο μου... Για την ζωή που δεν ξέρεις πώς θα σου τα φέρει, και αν θα σου αρέσουν αυτά που θα σου φέρει... Χμ... Μήπως να άρχιζα σιγά σιγά??




Τι είναι ευτυχία λοιπόν? Πώς την προσδιορίζουμε? Για μένα προσωπικά ειναι το χαμόγελο που σου μένει μετά από αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο.. Η γλυκιά ανάμνηση που κρατάς και πάλι το χαμόγελο που τη συνοδεύει. Ευτυχισμένες στιγμές. Συνήθως ευτυχισμένο σε κάνουν τα άτομα που αγαπάς, καταστάσεις, οι υλιστές γίνονται ευτυχισμένοι με πράγματα, κ άλλα πράγματα, κ άλλα.... Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να καταλαβαίνει τη ευτυχία.. Το θέμα είναι όμως να μην την περιμένουμε να έρθει. Μπορούμε και μόνοι μας να την βρούμε. Ψάχνοντας και βρίσκοντας αυτά που σε ικανοποιούν και σε γεμίζουν..


Σήμερα το πρωί είχα μία πολύ διαφορετική από την τελευταία μου διάθεση. Μετά από πολύ καιρό θυμόμουν το προηγούμενο βραδυ και χαμογελούσα. Απλά και μόνο μετά από μία βόλτα κοντά στη θάλασσα. Με βλέπω στον καθρέφτη να χαμογελάω, και προσπαθώ να κρατήσω την εικόνα.. Μήπως λοιπόν ήρθε αυτό που τόσο καιρό περίμενα? Λένε οτι όπως ο φοίνικας, για να ξαναγεννηθείς πρέπει να βγείς από τις ίδιες σου τις στάχτες..




Next section, η εντύπωση που δίνουμε στους άλλους. Γενικά με απασχολεί. Ειδικά η πρώτη ρντύπωση, Είναι καθοριστική πιστεύω. Πώς όμως μπορείς να πεις "δεν τον πάω" χωρίς να έχεις γνωρίσει πραγματικά τον χαρακτήρα του? Όταν δεν τον έχεις δεί στην περίεργη φάση του αλλά και στην πιό χαρούμενη.


Για μένα ας πούμε την ξέρω την εντύπωση που έχει κάποιος για μένα πρίν με γνωρίσει καλά. Επιδή φοβάμαι να ανοιχτώ και να αισθανθώ άνετα μήπως και παρεξηγηθώ, δίνω την εντύπωση της ξενέρωτης. Και είναι λογικό, όταν κάποιος δεν μιλάει και δεν πολυσυμμετέχει. Πώς όμως είναι όταν κάποιος απλά δεν σου κάθεται καλά? Όταν βλέπεις τη φάτσα του και τον τρόπο που σε κοιτάει και λες, δεν θα την γλιτώσει.. Μου έχει συμβεί. Μπορεί και να κάνω λάθος, ίσως να είναι το πιο άγιο πλάσμα. Δεν ξέρω... Ερωτήματα πολλά!


Γιατί δεν γίνεται κάτι απρόσμενο? Κάτι που θα με ξεκουνήσει? Που έχω βολευτεί την καθημερινότητα μου και δεν κουνιέμαι...


Και έχω και τον πατέρα μου "πάλι κολλημένη σ'αυτό το πράγμα είσαι? Θα το σπάσω, εγώ στο πλήρωσα" Τι να του πείς μετα?




Ένα καλό νέο, που ελπίζω να μου αλλάξει και να μου καθαρίσει λίγο το μυαλό, είναι οτι θα φύγω αυτό το ΣΚ εκτός Αθήνας, κάτι που το ήθελα πολύ! Δεν είναι όπως το περίμενα όμως, θα είμαι μαζί με τους δικούς μου, αλλά από το τίποτα καλό είναι κ αυτό!




Άλλο ένα καλό νέο είναι οτι στις εκλογές θα φύγω για το χωριό μου! Τι κ αν θα καθίσω μόνο μιάμιση μέρα? Είναι κάτι που το ήθελα.. Οι εκλογές βέβαια είναι κ αυτές μεγάλο θέμα, αλλά είναι το μόνο που δεν θέλω να διαπραγματευτώ... Και όχι με την ένοια οτι είμαι κολλημένη σε ένα κόμμα και δεν αλλάζω, το αντίθετο, δεν ύποστηρίζω κανένα κόμμα, απλά και μόνο γιατί πιστεύω ότι όλοι το μόνο που θέλουν είναι να φάνε όσα πιο πολλά μπορούν, και όχι να κάνουν κάτι για την Ελλάδα που υποφέρει πραγματικά. Ουφ, το κόβω!




Υποχρεώσεις και εκρεμότητες πολλές... Και δεν σχολούμαι με τίποτα ουσιαστικά. Ίσως γιατί δεν έχω πάρει τίποτα σοβαρά. Ούτε καν το μέλλον μου. Έχω ξεκινήσει 3 πράγματα, κ αυτά παλεύω να τα τελειώσω, και δεν ξέρω αν είναι αυτά που θέλω πραγματικά... Θα την βρω την άκρη, πού θα πάει!




Πρίν από λίγες μέρες γιόρταζα, και αποφάσισα να κάνω δώρο στον εαυτό μου 2 γλαστράκια με πετούνιες. Θα σας έβγαζα και φωτογραφίες, αλλά αυτή τη στιγμή έχουν μείνει και τα δύο χωρίς άνθη... Δυστυχώς... Ελπίζω να βγάλουν σύντομα για να σας τα δείξω! Είναι ένα ροζ και ένα μώβ! Και τα δύο τέλεια!(η φωτό από πάνω δεν είναι από τα δικά μου... )




Θέλω ένα κουνελάκι από την Dreamy Cloud... μπουυυχουυυυ δεν θα πάρω ποτέεεε.....


Χαμογελάτε! Κάνει πάντα τους άλλους να ανησυχούν!

Υ.Γ.: Όση ώρα έγραφα άκουγα το "απαγορευμένο" της Βίσση. Και όμως, δεν άκουγα τα λόγια αλλά τη μουσική, που με ηρεμεί!

15 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

Καλημερα! Ελπιζω να κανεις το ταξιδακι, να αλλαξεις παραστασεις και να γεμιζεις μπαταριες, αδειαζουν γρηγορα οι ρημαδες! Οσο για το τι αποψη θα σχηματισει καποιος για σενα, δεν θα ανησυχούσα τοσο.. Η ευτυχια ειναι η συμπλευση επιθυμιων και πραγματικοτητας νομιζω.. Η αλλιως, στιγμες, οπως τοσο καλα το εθεσες.. Φιλια στα μουτρα, ολα θα πανε καλυτερα στο τελος, αν δεν πανε δεν ειναι το τελος.. ;p

avraoneirou είπε...

αχ αραχνούλα μου!
μεγάλο πράγμα η ευτυχία...ακόμη βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει...θες τη γνώμη μου;;
η ευτυχία είναι στιγμές και αυτό το χαμόγελό σου στο καθρέφτη ΄ταν πραγματικά μια ευτυχισμένη στιγμή...

όσο για το δεύετερο θέμα που θίγεις νομίζω ότι είσαι μέσα στο μυαλό μου!
εμένα μου έχει τύχει στην αρχή να συμπαθησω πάρα πολύ ένα άτομο,σε σημείο να το εμπιστευτώ για πολύ δικά μου θέματα κ έπειτα να μου βγάλλει πολύ αρνητικά συναισθήματα...

ξέρεις κάτι;δεν πιστέυω στην πρώτη εντύπωση...στην αρχή όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο,υπάρχει πολύς ενθουσιασμός που δεν σ αφήνει να δεις κάποια πράγματα...

ένας άνθρωπος μπορεί να ναι καλός κ άγιος αλλά μπορεί να ΜΗΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΑΣ!!
σαφώς και δεν ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους, ούτε μπορούμε να είμαστε κολλήτοι με όλους....
πραγματικα σε νιώθω...κ αυτό το θέμα θέλω κι εγώ να το θίξω στο Blog προσεχώς..

ελπίζω να περάσεις όμορφα το ΣΚ
κ εγώ θα λείψω 5 μερούλες..το χω πολύ ανάγκη...

όσο γι αυτό που λες για τα 3 πραγματα που έχεις ξεκινήσει,ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι αυτά που σε γεμίζουν πραγματικά...
στη πορεία όμως ανακαλύπτουμε πολλά πράγματα....απ όλα παίρνουμε μαθήματα κ κάνουμε τις επιλογές μας...

φιλάκια αραχνούλα μου!!


πάντα να χαμογελάααααααααας!!

seniorita είπε...

spideroula
η ευτυχία είναι στιγμές όπως το λες..είναι στιγμές που μετά σε ανύποπτο χρόνο τις σκεφτόμαστε και χαμογελάμε..
αυτό με την πρώτη εντύπωση ισχύει,μπορεί να είναι και λανθασμένη..
το απρόσμενο παραμονεύει..από στιγμή σε στιγμή θα συμβεί!
οι εκδρομούλες όσο μικρές και κοντινές κι αν είναι πάντα μας ανανεώνουν..
φιλάκια και χαμόγελα!

Unknown είπε...

Κορινάκι , άκουσε το τραγούδι στην αρχική του εκτέλεση απο τον Dan Wilson.Έχει φανερά καλύτερο στίχο..Κι ενορχήστρωση..

Φιλιά!

Γιώργος Τ. είπε...

Ο ορισμός της ευτυχίας που δίνεις είναι καταπληκτικός!!!
Σχετικά με την πρώτη εντύπωση τώρα, επειδή πάντα θα υπάρχει, είναι μεγάλη αρετή για κάποιον να μπορεί να παραβλέψει την αρχική εντύπωση που σχημάτισε για κάποιον γνωρίζοντάς τον καλύτερα.. Και χαίρομαι που αυτή την αρετή την έχω (αποδεδειγμένα!)..
Τα ταξιδάκια είναι πάντα αναζωογονητικά, είτε είσαι με παρέα, είτε με την οικογένειά σου! Καλά να περάσεις!!!
Και πάντα χαμόγελο!!!! Κάνει εμάς να νιώθουμε καλύτερα!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

H EYTYXIA EINAI ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΣ;ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ.ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

Dreamy Cloud είπε...

Τις στιγμές που νιώθεις κάπως να θυμάσαι αυτό το χαμόγελό σου στον καθρέπτη και πως όλα περνάνε.. Η πρώτη εντύπωση προς τους άλλους μπορεί να είναι διαφορετική απο αυτό που πραγματικά είσαι μα αν ο άλλος θελήσει να σε γνωρίσει καλύτερα δεν χάνει!! Η ευτυχία είναι γύρω μας, αν γυρίσεις όλο και κάπου θα την βρείς αρκεί τα μάτια να θέλουν να την εντοπίσουν καινα τη διατηρήσουν εκεί κι όχι να χαθεί στο επόμενο βλέμμα. Να πας και στο χωρίο και να περάσεις καλά ε; Εστω και για αυτό το λίγο. Φιλάκια πολλά!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

keep on smiling

Skouliki είπε...

καλο μηνα
δεν υπαρχει συνταγη
δεν υπαρχει δρομος
ο καθενας εχει το δικο του αστερι σε μια περιεργη δυνη του χρονου

θα την βρεις..οταν εισαι ετοιμη να την αρπαξεις και να την φυλαξεις

φιλι

Manolog3 είπε...

Καλησπερα αραχνουλα να περνας καλα και να προσεχεις!! :))

το φτυαράτσι είπε...

Ελπίζω να πέρασες τέλεια εκείνο το ΣΚ και ελπίζω να περάσεις ακόμα πιο τέλεια στο χωριό σου αυτό το ΣΚ!Τώρα το τι εντύπωση δίνουμε στους άλλους και εμένα με μπερδεύει...Παλία ημουν σοβαρή και μαζεμένη και δεν πέρναγα καλά, τώρα έχω γίνει άνετη και νούμερο και περνάω super!Βέβαια πολλοί που ζηλεύουν με λένε χαζοχαρούμενη, αλλά αδιαφορώ γτ και εγώ τους λέω ξενέρωτους... :P Πιστεύω πως το ιδανικότερο ειναι να είσαι ο εαυτός σου και να περνάς καλά και χεστ#&%$ το τι θα πουν οι άλλοι..Σιγα...ειναι καλύτεροι από εσενα?Πωπω πολυλογού οπως παντα σε κουλοκαληνυχτώωωωωωω!!!

Ανώνυμος είπε...

malon twr aidi pernas kala ..... ksekourasou forise tsi mpataries sou kai ola tah pane kala .... makia se filo glika!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

avraoneirou είπε...

Πού είσαι αραχνούλα μου....
μας έλειψες!

ελπίζω να είσαι καλά και να χαμογελάς ε;;;

φιλάκια καλή μου! :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΑΧΝΟΥΛΑ;ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ;

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

What about...?

Νιώθω πως είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να γράψω..


Αλλά δεν βγαίνει τίποτα όπως το θέλω, δεν μ'αρέσει. Δεν αποτυπώνω σωστά αυτά που θέλω να πώ.. Θέλω να μιλήσω για την ευτυχία και πώς μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει τους πραγματικούς λόγους που τον κάνουν ευτυχισμένο.... Θέλω να πώ για την λάθος εντύπωση που δίνουμε στους άλλους όταν δεν μας γνωρίζουν καλά... Θέλω να πώ για μένα.. Για τον Ερμή που είναι ανάδρομος και έχει κατσικωθεί στο ζώδιο μου... Για την ζωή που δεν ξέρεις πώς θα σου τα φέρει, και αν θα σου αρέσουν αυτά που θα σου φέρει... Χμ... Μήπως να άρχιζα σιγά σιγά??




Τι είναι ευτυχία λοιπόν? Πώς την προσδιορίζουμε? Για μένα προσωπικά ειναι το χαμόγελο που σου μένει μετά από αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο.. Η γλυκιά ανάμνηση που κρατάς και πάλι το χαμόγελο που τη συνοδεύει. Ευτυχισμένες στιγμές. Συνήθως ευτυχισμένο σε κάνουν τα άτομα που αγαπάς, καταστάσεις, οι υλιστές γίνονται ευτυχισμένοι με πράγματα, κ άλλα πράγματα, κ άλλα.... Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να καταλαβαίνει τη ευτυχία.. Το θέμα είναι όμως να μην την περιμένουμε να έρθει. Μπορούμε και μόνοι μας να την βρούμε. Ψάχνοντας και βρίσκοντας αυτά που σε ικανοποιούν και σε γεμίζουν..


Σήμερα το πρωί είχα μία πολύ διαφορετική από την τελευταία μου διάθεση. Μετά από πολύ καιρό θυμόμουν το προηγούμενο βραδυ και χαμογελούσα. Απλά και μόνο μετά από μία βόλτα κοντά στη θάλασσα. Με βλέπω στον καθρέφτη να χαμογελάω, και προσπαθώ να κρατήσω την εικόνα.. Μήπως λοιπόν ήρθε αυτό που τόσο καιρό περίμενα? Λένε οτι όπως ο φοίνικας, για να ξαναγεννηθείς πρέπει να βγείς από τις ίδιες σου τις στάχτες..




Next section, η εντύπωση που δίνουμε στους άλλους. Γενικά με απασχολεί. Ειδικά η πρώτη ρντύπωση, Είναι καθοριστική πιστεύω. Πώς όμως μπορείς να πεις "δεν τον πάω" χωρίς να έχεις γνωρίσει πραγματικά τον χαρακτήρα του? Όταν δεν τον έχεις δεί στην περίεργη φάση του αλλά και στην πιό χαρούμενη.


Για μένα ας πούμε την ξέρω την εντύπωση που έχει κάποιος για μένα πρίν με γνωρίσει καλά. Επιδή φοβάμαι να ανοιχτώ και να αισθανθώ άνετα μήπως και παρεξηγηθώ, δίνω την εντύπωση της ξενέρωτης. Και είναι λογικό, όταν κάποιος δεν μιλάει και δεν πολυσυμμετέχει. Πώς όμως είναι όταν κάποιος απλά δεν σου κάθεται καλά? Όταν βλέπεις τη φάτσα του και τον τρόπο που σε κοιτάει και λες, δεν θα την γλιτώσει.. Μου έχει συμβεί. Μπορεί και να κάνω λάθος, ίσως να είναι το πιο άγιο πλάσμα. Δεν ξέρω... Ερωτήματα πολλά!


Γιατί δεν γίνεται κάτι απρόσμενο? Κάτι που θα με ξεκουνήσει? Που έχω βολευτεί την καθημερινότητα μου και δεν κουνιέμαι...


Και έχω και τον πατέρα μου "πάλι κολλημένη σ'αυτό το πράγμα είσαι? Θα το σπάσω, εγώ στο πλήρωσα" Τι να του πείς μετα?




Ένα καλό νέο, που ελπίζω να μου αλλάξει και να μου καθαρίσει λίγο το μυαλό, είναι οτι θα φύγω αυτό το ΣΚ εκτός Αθήνας, κάτι που το ήθελα πολύ! Δεν είναι όπως το περίμενα όμως, θα είμαι μαζί με τους δικούς μου, αλλά από το τίποτα καλό είναι κ αυτό!




Άλλο ένα καλό νέο είναι οτι στις εκλογές θα φύγω για το χωριό μου! Τι κ αν θα καθίσω μόνο μιάμιση μέρα? Είναι κάτι που το ήθελα.. Οι εκλογές βέβαια είναι κ αυτές μεγάλο θέμα, αλλά είναι το μόνο που δεν θέλω να διαπραγματευτώ... Και όχι με την ένοια οτι είμαι κολλημένη σε ένα κόμμα και δεν αλλάζω, το αντίθετο, δεν ύποστηρίζω κανένα κόμμα, απλά και μόνο γιατί πιστεύω ότι όλοι το μόνο που θέλουν είναι να φάνε όσα πιο πολλά μπορούν, και όχι να κάνουν κάτι για την Ελλάδα που υποφέρει πραγματικά. Ουφ, το κόβω!




Υποχρεώσεις και εκρεμότητες πολλές... Και δεν σχολούμαι με τίποτα ουσιαστικά. Ίσως γιατί δεν έχω πάρει τίποτα σοβαρά. Ούτε καν το μέλλον μου. Έχω ξεκινήσει 3 πράγματα, κ αυτά παλεύω να τα τελειώσω, και δεν ξέρω αν είναι αυτά που θέλω πραγματικά... Θα την βρω την άκρη, πού θα πάει!




Πρίν από λίγες μέρες γιόρταζα, και αποφάσισα να κάνω δώρο στον εαυτό μου 2 γλαστράκια με πετούνιες. Θα σας έβγαζα και φωτογραφίες, αλλά αυτή τη στιγμή έχουν μείνει και τα δύο χωρίς άνθη... Δυστυχώς... Ελπίζω να βγάλουν σύντομα για να σας τα δείξω! Είναι ένα ροζ και ένα μώβ! Και τα δύο τέλεια!(η φωτό από πάνω δεν είναι από τα δικά μου... )




Θέλω ένα κουνελάκι από την Dreamy Cloud... μπουυυχουυυυ δεν θα πάρω ποτέεεε.....


Χαμογελάτε! Κάνει πάντα τους άλλους να ανησυχούν!

Υ.Γ.: Όση ώρα έγραφα άκουγα το "απαγορευμένο" της Βίσση. Και όμως, δεν άκουγα τα λόγια αλλά τη μουσική, που με ηρεμεί!

15 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

Καλημερα! Ελπιζω να κανεις το ταξιδακι, να αλλαξεις παραστασεις και να γεμιζεις μπαταριες, αδειαζουν γρηγορα οι ρημαδες! Οσο για το τι αποψη θα σχηματισει καποιος για σενα, δεν θα ανησυχούσα τοσο.. Η ευτυχια ειναι η συμπλευση επιθυμιων και πραγματικοτητας νομιζω.. Η αλλιως, στιγμες, οπως τοσο καλα το εθεσες.. Φιλια στα μουτρα, ολα θα πανε καλυτερα στο τελος, αν δεν πανε δεν ειναι το τελος.. ;p

avraoneirou είπε...

αχ αραχνούλα μου!
μεγάλο πράγμα η ευτυχία...ακόμη βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει...θες τη γνώμη μου;;
η ευτυχία είναι στιγμές και αυτό το χαμόγελό σου στο καθρέφτη ΄ταν πραγματικά μια ευτυχισμένη στιγμή...

όσο για το δεύετερο θέμα που θίγεις νομίζω ότι είσαι μέσα στο μυαλό μου!
εμένα μου έχει τύχει στην αρχή να συμπαθησω πάρα πολύ ένα άτομο,σε σημείο να το εμπιστευτώ για πολύ δικά μου θέματα κ έπειτα να μου βγάλλει πολύ αρνητικά συναισθήματα...

ξέρεις κάτι;δεν πιστέυω στην πρώτη εντύπωση...στην αρχή όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο,υπάρχει πολύς ενθουσιασμός που δεν σ αφήνει να δεις κάποια πράγματα...

ένας άνθρωπος μπορεί να ναι καλός κ άγιος αλλά μπορεί να ΜΗΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΑΣ!!
σαφώς και δεν ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους, ούτε μπορούμε να είμαστε κολλήτοι με όλους....
πραγματικα σε νιώθω...κ αυτό το θέμα θέλω κι εγώ να το θίξω στο Blog προσεχώς..

ελπίζω να περάσεις όμορφα το ΣΚ
κ εγώ θα λείψω 5 μερούλες..το χω πολύ ανάγκη...

όσο γι αυτό που λες για τα 3 πραγματα που έχεις ξεκινήσει,ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι αυτά που σε γεμίζουν πραγματικά...
στη πορεία όμως ανακαλύπτουμε πολλά πράγματα....απ όλα παίρνουμε μαθήματα κ κάνουμε τις επιλογές μας...

φιλάκια αραχνούλα μου!!


πάντα να χαμογελάααααααααας!!

seniorita είπε...

spideroula
η ευτυχία είναι στιγμές όπως το λες..είναι στιγμές που μετά σε ανύποπτο χρόνο τις σκεφτόμαστε και χαμογελάμε..
αυτό με την πρώτη εντύπωση ισχύει,μπορεί να είναι και λανθασμένη..
το απρόσμενο παραμονεύει..από στιγμή σε στιγμή θα συμβεί!
οι εκδρομούλες όσο μικρές και κοντινές κι αν είναι πάντα μας ανανεώνουν..
φιλάκια και χαμόγελα!

Unknown είπε...

Κορινάκι , άκουσε το τραγούδι στην αρχική του εκτέλεση απο τον Dan Wilson.Έχει φανερά καλύτερο στίχο..Κι ενορχήστρωση..

Φιλιά!

Γιώργος Τ. είπε...

Ο ορισμός της ευτυχίας που δίνεις είναι καταπληκτικός!!!
Σχετικά με την πρώτη εντύπωση τώρα, επειδή πάντα θα υπάρχει, είναι μεγάλη αρετή για κάποιον να μπορεί να παραβλέψει την αρχική εντύπωση που σχημάτισε για κάποιον γνωρίζοντάς τον καλύτερα.. Και χαίρομαι που αυτή την αρετή την έχω (αποδεδειγμένα!)..
Τα ταξιδάκια είναι πάντα αναζωογονητικά, είτε είσαι με παρέα, είτε με την οικογένειά σου! Καλά να περάσεις!!!
Και πάντα χαμόγελο!!!! Κάνει εμάς να νιώθουμε καλύτερα!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

H EYTYXIA EINAI ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΣ;ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ.ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

Dreamy Cloud είπε...

Τις στιγμές που νιώθεις κάπως να θυμάσαι αυτό το χαμόγελό σου στον καθρέπτη και πως όλα περνάνε.. Η πρώτη εντύπωση προς τους άλλους μπορεί να είναι διαφορετική απο αυτό που πραγματικά είσαι μα αν ο άλλος θελήσει να σε γνωρίσει καλύτερα δεν χάνει!! Η ευτυχία είναι γύρω μας, αν γυρίσεις όλο και κάπου θα την βρείς αρκεί τα μάτια να θέλουν να την εντοπίσουν καινα τη διατηρήσουν εκεί κι όχι να χαθεί στο επόμενο βλέμμα. Να πας και στο χωρίο και να περάσεις καλά ε; Εστω και για αυτό το λίγο. Φιλάκια πολλά!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

keep on smiling

Skouliki είπε...

καλο μηνα
δεν υπαρχει συνταγη
δεν υπαρχει δρομος
ο καθενας εχει το δικο του αστερι σε μια περιεργη δυνη του χρονου

θα την βρεις..οταν εισαι ετοιμη να την αρπαξεις και να την φυλαξεις

φιλι

Manolog3 είπε...

Καλησπερα αραχνουλα να περνας καλα και να προσεχεις!! :))

το φτυαράτσι είπε...

Ελπίζω να πέρασες τέλεια εκείνο το ΣΚ και ελπίζω να περάσεις ακόμα πιο τέλεια στο χωριό σου αυτό το ΣΚ!Τώρα το τι εντύπωση δίνουμε στους άλλους και εμένα με μπερδεύει...Παλία ημουν σοβαρή και μαζεμένη και δεν πέρναγα καλά, τώρα έχω γίνει άνετη και νούμερο και περνάω super!Βέβαια πολλοί που ζηλεύουν με λένε χαζοχαρούμενη, αλλά αδιαφορώ γτ και εγώ τους λέω ξενέρωτους... :P Πιστεύω πως το ιδανικότερο ειναι να είσαι ο εαυτός σου και να περνάς καλά και χεστ#&%$ το τι θα πουν οι άλλοι..Σιγα...ειναι καλύτεροι από εσενα?Πωπω πολυλογού οπως παντα σε κουλοκαληνυχτώωωωωωω!!!

Ανώνυμος είπε...

malon twr aidi pernas kala ..... ksekourasou forise tsi mpataries sou kai ola tah pane kala .... makia se filo glika!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

avraoneirou είπε...

Πού είσαι αραχνούλα μου....
μας έλειψες!

ελπίζω να είσαι καλά και να χαμογελάς ε;;;

φιλάκια καλή μου! :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΑΧΝΟΥΛΑ;ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ;